Guaranteed by Belbeef

Belbeef is niet in één zin te vatten. Het is een interprofessionele organisatie. Het is een garantie. Het is de smaak die je proeft.

Belbeef vzw is een interprofessionele organisatie die bestaat uit de verschillende schakels in de rundvleesketen. Deze vzw beheert de Belbeef Standaard, staat in voor de organisatie en het toezicht op de certificatie, onder meer via beheer van de Centrale Databank. 

Belbeef is een garantie. De garantie dat het vlees dat je koopt heel strikt gecontroleerd is en aan strenge kwaliteitseisen voldoet, helemaal zoals het is vastgelegd in de Belbeef Standaard

Belbeef is de smaak die je proeft: een mals, sappig stukje rundvlees van topkwaliteit. Koud of warm, gebraden, gegrild, gebakken, gesmoord of gestoofd, in soepen en eenpansgerechten: rundvlees is lekker veelzijdig. Laat je inspireren op vleesvanbijons.be.

VLAM is het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing dat instaat voor de promotie van de Vlaamse land- en tuinbouwproducten, waaronder ook rundvlees.

Apaq-W (l’Agence Wallonne pour la Promotion d’une Agriculture de Qualité) is de Waalse tegenhanger van VLAM en staat in voor de promotie van de Waalse land- en tuinbouwproducten.